Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #11 EFECETINKAYAYIM dedi: 1 yıl önce aldım 7-8 ay sonra tuşlar çift tıklamaya ve basmamaya başladı Rampage almayın bir markanın her ürünü nasıl sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim de 2 klavye sorunlu çıktı Rampage'de 1. cısınde ışıklar gitti 2. cısınde F5 ve F2 tuşları temassızlık yapıyor artık basmıyor.
EFECETINKAYAYIM dedi: 1 yıl önce aldım 7-8 ay sonra tuşlar çift tıklamaya ve basmamaya başladı Rampage almayın bir markanın her ürünü nasıl sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim de 2 klavye sorunlu çıktı Rampage'de 1. cısınde ışıklar gitti 2. cısınde F5 ve F2 tuşları temassızlık yapıyor artık basmıyor.
J JustWatch123 Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #12 Porsche 911 GT3 RS dedi: Almayın hocam kronik sorunlu model. Gamepower, Rampage gibi markalardan uzak durun. Genişletmek için tıkla... Hangisini alacağım bilmiyorum mekanik istiyorum
Porsche 911 GT3 RS dedi: Almayın hocam kronik sorunlu model. Gamepower, Rampage gibi markalardan uzak durun. Genişletmek için tıkla... Hangisini alacağım bilmiyorum mekanik istiyorum