600 TL klavye önerisi

Bütçe
500-600TL

Zephrion

Decapat
Daha fazla  
500-600TL civarında, önerebileceğiniz en iyi klavye nedir? Türkçe Q önceliğim. RGB en önemli kriter benim için. Fakat kaliteliyse LED de olabilir. Işık modları biraz fazla olursa sevinirim. Silinmeyen tuş olması çok önemli. Mekanik olursa da Red Switch tercih ederim. Yoksa mekanik hisli olabilir veya tamamen membrane. Yani bu fiyata bu özelliklerin bulunması zor, biliyorum ama belki vardır diye size danışmak istiyorum. Bütçeyi belki biraz zorlayabilirim.

Redragon K512 Shiva sizce mantıklı mı? Kullanan veya hakkında detaylı bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.

500-600TL civarında, önerebileceğiniz en iyi klavye nedir? Türkçe Q önceliğim. RGB en önemli kriter benim için. Fakat kaliteliyse LED de olabilir. Işık modları biraz fazla olursa sevinirim. silinmeyen tuş olması çok önemli. Mekanik olursa da red Switch tercih ederim. Yoksa mekanik hisli olabilir veya tamamen membrane. Yani bu fiyata bu özelliklerin bulunması zor, biliyorum ama belki vardır diye size danışmak istiyorum. Bütçeyi belki biraz zorlayabilirim.

Redragon K512 shiva sizce mantıklı mı? Kullanan veya hakkında detaylı bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim.

Hocam %60 klavye kullanırım dersen Motospeed CK62 2.el bak derim. Bende var ve çok memnunum.

Hocam %60 klavye kullanırım dersen Motospeed CK62 2.el bak derim. Bende var ve çok memnunum.
%60 dediğiniz %60 mekanik gibi bir şey mi hocam? Anlayamadım.

K512 shivayada bakılabilir.
Türkçe Q değil be hocam olsaydı belki bakabilirdim.

%60 dediğiniz %60 mekanik gibi bir şey mi hocam? Anlayamadım.

Türkçe Q değil be hocam olsaydı belki bakabilirdim.

O zaman buna bakmanız en iyisi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı