Bütçe
500-600 TL civarı.

xxheroxx3

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, klavyeden pek anlamadığım için forumda araştırdım ve bütçeme uygun birkaç klavye buldum ancak kararsız kaldım. Bu nedenlebilir kişilerden aralarında F/P olarak en mantıklısının hangisi olduğunu öğrenmek için yardım istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Tabii 500-600 TL civarında farklı klavye önerilerine de açığım. (RGB Olması bu noktada önemli çünkü geceleri PC'den çalışıyorum ve geceleri elektrik yakmak istemiyorum. Bu nedenle karanlık odamda kullanırken tuşları rahatça görebileceğim bir klavye olmasını isterim.)

Bulabildiğim klavyeler:

Attığın klavyelerde ortada kaldım bilinmedik markanın mekanik klavyesi mi? Yoksa bilindik markanın mekanik hisli klavyesi mi? Çıkmaza soktun beni.

Aralarından K512 tercih ederim iş için kullanacaksanız alın geçin.
100TL gibi bütçeniz artarsa mizar MZ60 kapalı kutu bulabilirsiniz tabii %60 klavye belki boyutu sıkıntı olabilir ama en kalitelisi odur bunun dışında K512 alabilirsiniz.

Attığın klavyelerde ortada kaldım bilinmedik markanın mekanik klavyesi mi? Yoksa bilindik markanın mekanik hisli klavyesi mi? Çıkmaza soktun beni.
Ben de aynı çıkmazda olduğum için yardım istedim zaten hocam

Sanırım bunu alacağım. Teşekkürler öneri için.

Hocam MZ60 Kapalı kutu 1400 küsür Amazonda maalesef. 2. Elleri 600-700 TL Civarında ama klacyeye pek güvenmiyorum 2. elde. Teşekkürler yine de k512 tercihim olacak sanırım

Hocam 2. el sitelerinde sıfır satan satıcılar var zamanında Amazon da fiyatlandırma hatasından dolayı stokçular stoklayıp şu an ucuza satıyor gene de tercih sizin Param Güvende ile bulabilirseniz rahatlıkla alabilirsiniz.

Hocam çevrem tarafından bu klavye önerildi:

bu klavye hakkında bilgin var mı acaba?

Rampage klavyeler pek sağlıklı değil bu tarz markaların ürünlerini almak kumar oynamak gibi bir şey şansınıza bağlı bence en doğru karar MZ60 Gateron Switch kullanıyor kesinlikle üzmez güvenmiyorum derseniz K512 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…