600 TL bandında bir klavye istiyorum en fazla 650 verebilirim. İstediğim özelliklerin tamamını değil çoğunu karşılasa yeter. Mümkünse mekanik olmasını num tuşlarının olmasını büyük enter tuşunun olmasını ve Türkçe karakterlerin sonradan basılmamış olması çok önemli benim için. Hemen almayacağım dolayısıyla indirimleri kaçıracağım maalesef. RGB aydınlatma zaten imkansız ama tek veya çok (çok renkliyse her sıraya tek renk atanmamış olsun) renkli Rainbow aydınlatma benim için yeterli. Aydınlatma modlarını çok kullanmıyorum ama basit dalga efekti gibi efektler olsa iyi olurdu. Zaten çok yok ama kompakt bir klavye istemiyorum. Bilek desteği olup olmaması önemli değil. Eğer mekanik klavye önerecekseniz Switch rengi çok fark etmez, çok ses yapmayacak bir şey yeterli. Membrane klavyeyi çok istemiyorum ama yine de bakabilirim. Şu anda aklımda Rampage Select KB-R206 ve Everest KB-GX8 Redcore var. Bütçem düşük olduğu için bu tarz markalara razıyım. Ayrıca Gamepower'ın fazla sorunlu bir marka olduğu söyleniyor, öyleyse önermeyin.