Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 10 Aralık 2018 #1 Aradığım klavye tam makenik klavye ve mavi switchli. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2018
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 10 Aralık 2018 #2 Aradığınız özelliklere sahip ve kaliteli: HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik İngilizce Klavye | ITOPYA
Aradığınız özelliklere sahip ve kaliteli: HyperX Alloy FPS Blue Switch Gaming Mekanik İngilizce Klavye | ITOPYA
ymnN Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2018 #3 HyperX Alloy Fps Blue Sadece biraz daha ucuz bu linkteki ayrıca çantası gri galiba almayı düşünürsen aklında seçenek olmuş olur
HyperX Alloy Fps Blue Sadece biraz daha ucuz bu linkteki ayrıca çantası gri galiba almayı düşünürsen aklında seçenek olmuş olur
Y Yusuf serdarr Megapat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2018 #4 HyperX Alloy Elite RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik RGB TR Gaming Klavye | ITOPYA İki klavyenin de blue switch anahtarlı modelleri var. Bu iki modelden birisini öneririm.
HyperX Alloy Elite RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik RGB TR Gaming Klavye | ITOPYA İki klavyenin de blue switch anahtarlı modelleri var. Bu iki modelden birisini öneririm.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2018 #5 Bütçenizi biraz arttırabilirseniz MK750 modelimizi öneririz. Şu an indirimde ve rakipleri ile iyi bir fiyat farkı var. Arkadaş yukarıda link atmış. Oradan bakabilirsiniz.
Bütçenizi biraz arttırabilirseniz MK750 modelimizi öneririz. Şu an indirimde ve rakipleri ile iyi bir fiyat farkı var. Arkadaş yukarıda link atmış. Oradan bakabilirsiniz.
Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2018 #6 Mavi switch almanızı tercih etmem eğer evde başkaları varsa çünkü çok rahatsız ediyo ben buna geçtim mesela sanada öneririm. Corsair K68 RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi (CH-9102010-TR) | Corsair | Özel Kampanyalar Corsair K68 RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Mavi switch almanızı tercih etmem eğer evde başkaları varsa çünkü çok rahatsız ediyo ben buna geçtim mesela sanada öneririm. Corsair K68 RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi (CH-9102010-TR) | Corsair | Özel Kampanyalar Corsair K68 RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da