600 TL mikrofonu iyi oyuncu kulaklığı önerisi

Hocam bende bu aralar ona bakıyorum. Ama bas konusunda tatmin etmiyor diyorlar. Sizce nasıl genel olarak?

Araya girmek gibi olmasın HS50 Pro her açıdan sizi tatmin edecektir. İyiliğiniz için söylüyorum bana faydası olmayacak. Bası, tizi, sesi, farkı hissedeceksiniz. Farklı bir dünya, bir bakın derim.

Araya girmek gibi olmasın HS50 Pro her açıdan sizi tatmin edecektir. İyiliğiniz için söylüyorum bana faydası olmayacak. Bası, tizi, sesi, farkı hissedeceksiniz. Farklı bir dünya, bir bakın derim.

Tamamdır bakacağım bu kulaklığa. Teşekkürler

Hocam bende bu aralar ona bakıyorum. Ama bas konusunda tatmin etmiyor diyorlar. Sizce nasıl genel olarak?

Hocam bass beni çok memnun etti açıkcası hele ekolayzer ayarını yapınca daha da güzel oluyor şu an tek kötü bulduğum noktası son sese getirince hafif bir cızırtı oluyor ama ben kulaklığı son ses kullanmadığım için o sorunu da kafama takmıyorum. Bir de THX modu 7.1'e göre bin basar ben 7.1'de böyle güzel ses kasamıyordum ama biraz alışmak gerekiyor sanal 7.1'den böyle bir sisteme geçince insanın kafası karışabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…