600 TL Modem önerisi

CruaLHawK

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler. Evime internet bağlatmak istiyorum bu yüzden birkaç ISS ile görüştüm en sonunda TurkNet'e karar verdim ama elimde modem olmadığı için yeni bir modem almam gerekiyor. TurkNet'in satacağı modem ₺820 fiyatı varmış. Bana biraz pahalı geldi ekte bulunan altyapı kapasitesine göre önerebileceğiniz bir modem var mı? Fiyatı ₺500-600 bandında olsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler iyi günler.

1655111036189.png

Şimdi şöyle bir durum var. Altyapı sorgulamada 72 mbps çıkmasına rağmen civardaki DSL abonelerinin fazlalığı 50 mbps'den yukarı hızları kullamayı ancak elle, gürültü marjıyla oynarak mümkün kılıyor.

Yani eğer sorunsuz bir bağlantı kurulacaksa 72 mpbs hız alabilecekseniz, 5 GHz bandı destekli bir modem öneririm.

Ama benim durumumu yaşayıp hatta elle müdahale etmeniz gerekecekse, Omni Dsl gibi gürültü marjını kurcalayabileceğiniz bir modem almanız gerekiyor.

Mesela ben bu fiyata 5 GHz bandını destekleyen bir modem alsaydım 46 mbps kullanabiliyor olacakken o fiyata 2.4 GHz bandı destekli Omni Dsl alıp gürültü marjını düşürdüğüm için 50 mbps kullanabiliyorum.

Kafanızı karıştırmış olabilirim ama güncel olarak bu bütçeyle modem tercih edeceklerin göz önünde bulundurması gereken bir noktaya (Türkiyedeki altyapı sorununa) değindiğimi düşünüyorum.

Kısacası; hiç anlamam ben takıp kullanacağım diyorsanız bu modemi alın. https://www.hepsiburada.com/vodafon...sl2-adsl2-fiber-modem-router-p-HBCV0000164KY0

Technopat Haberler

Geri
Yukarı