600 TL Monitör Önerisi

Fix3d

Megapat
Arkadaşlar bana 600 TL'ye minimum 75 Hz çalışan, tepkime süresi 4'ü geçmeyecek şekilde minimum 21 inç monitör lazım. İnternette baya araştırma yaptım da çok karışık öneriler var. Bu arada HDMI girişi de lazım bana. CSGO baz alınaraktan bu monitörü alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elimde GTX1050Ti var. Bu arada 1. Monitörde HDMI varmıdır?
Bu arada 2. Monitör hoşuma gitti. Onun freesync sizi varmıdır?

Dostum ilk monitör sadece vga giriş pek tavsiye etmiyorum fiyatı düşük diye yazdım sende 1050ti varsa zaten olmaz. İkinci monitör gerçekten iyi hem 1ms hem de FreeSync özelliği olması da güzel ileri de amd ekran kartı alırsan o özellikten yararlanırsın. Onun FreeSync özelliği olmayanları da 5ms.

Şu ms meselesi şahsen profesyönel oyuncu değilim ama yinede CS GO da nasıl bir etkisi olur sizce. Şuan hz benim için daha öncelikte.

Çok ufak da olsa etkisi var tabi 1ms ile 5ms arasında ama bir Hz kadar değil. Örneğin 60 hz ile 144hz arasında çok fark var ama 75 hz'de fena sayılmaz. Eğer 600 tl bütçen varsa biraz daha arttırıp kesinlikle 1ms ve 75hz tercih etmelisin oyun akıcılığı için.

Peki cevabınız için teşekkürler. Acaba hangi markaları önerirsiniz? Asusun bazı sıkıntıları olduğunu okumuştumda içime bir şüphe düştü.

Her markanın her ürününde sıkıntı çıkabilir bende asus vs247hr kullanıyorum memnunum ama şuan ki aklım olsa en kötü 75hz monitör seçerdim markaya pek bakmadan bütçeme göre O yüzden biraz daha araştır öyle karar ver derim belki başka arkadaşların da önerileri olur hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…