600 TL mouse önerisi

Bütçe
600
Kullanmakta olduğum G300s’nin USB bağlandı sesi sorunu yüzünden artık sinirlerim yıprandı, onu garantiye göndermeden yerine yeni mouse alacağım.

Razer’ın DeathAdder V2 bayağı popüler ve güncel bir model ama scrollünde gıcırtı sorunundan bahsediliyor, yabancı forumlarda da denk geldim burada da yazan olmuş, biraz da irice bir mouse gibi. Bir de Mamba Elite var, görünürde kronik bir sorunu yok, benim elime daha rahat uyacak gibi duruyor, ayrıca tasarımı benim daha çok hoşuma gitti ama o da 2 senelik model, sensörü daha eski teknoloji. DeathAdder V2 şu an en ucuz vatan’da 475 TL, Mamba Elite ise mediamarkt’ta 589 TL.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Gönlüm mamba’dan yana ama yeni teknolojiyi seçmediğime pişman olur muyum bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DeathAdder v2 aldım. Mamba Elite ile ikisini mağazada deneme imkanım oldu, Mamba’nın benim için avantajı olan ergonomisi yönünden (claw tutuş için Mamba daha iyi deniyor) olumlu farkını göremedim, birini kullanan diğerini de sorunsuz rahatça kullanır gibi geldi. Haliyle hem ucuz, hem de güncel modelde karar kıldım. Şimdi 2-3 saattir kullanıyorum, kullanımı gayet güzel, üzerindeki tuşların özelleştirme seçenekleri de baya hoşuma gitti. Tek sıkıntı, bir el PUBG deneyeyim dedim, iki kere yanlışlıkla sağ tıka bastım ki normalde hiç yanlışlıkla yaptığım bir şey değil. Alışırım herhalde birkaç güne. Razer Goliathus Speed mousepad de aldım yanına, kullanım konforuna etkisi bence büyük, bu mouse’u alıyorsanız yanına da yine Razer bir mousepad alın derim.

Deatadder V2 ile Viper arasında kalmıştım Deathadder V2 aldım ben de. Scroll tuşu sorunu yok bende. Sağ ve sol tuşlar yumuşak ama hissiyatlı. Aradığım şeydi R6 Siege'de Dokkaebi'nin tek atan silahını seri tıklayarak kullanıyorum. BF5 ve COD'da da aynı tarz DMR sınıfı diye de tabir edilen silahlar için tam aradığım sertlik. Aktif olma mesafesi kısa ve yumuşak. Oynadığım oyunlarda aradığım özellik.
Mouse pad olarak kumaş öneririm. Tırtıklı yapıdaki padler ile önceki faremde aim koyup ince atışta zorlanıyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı