600 TL mouse önerisi

Bütçe
600 TL

Setro

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Aslında HyperX PulseFire haste alacaktım fakat bugün indirimi bitmiş ve tekrar zamlanmış. Tekrardan bir oyuncu faresi arayışı içerisindeyim. Eğer "bu güzel, bunu al" tarzında bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Bütçeyi 50-100 lira daha zorlayabilirim.

Ek olarak: Şu an elimde Rampage'in SMX-R22 Phoenix model bir faresi var. Elime tam oturuyor fakat CS:GO, Valorant tarzı FPS & rekabetçi oyunlarda faremi çok hızlı çevirdiğim zaman oyundaki karakterim tam dönmüyor, yarıda kesiliyor. Sorunun sensörden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu yaşamayacağım ve uzun kullanımda sesini fazla çıkartmayan bir fare olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 lira daha zorlarsanız bu fareyi önerebilirim.

İndirim bekle bence, bende indirim bekliyorum. daha geçenlerde HyperX 600TL civarıydı keşke alsaydım.

Siz kullandınız mı? Hızlı çevirince takılma vs. bir sorun oluyor mu?

@Setro hayır kullanmadım. Fare kaliteli bir sensöre sahip. Bahsettiğiniz durumu yaşamazsınız.

Hocam bu markalar son zamanlarda Türkiye'de yeni yeni piyasada görünmeye başladılar. Uzun vadeli kullanımda ne olacağını kestiremeyiz. Bir Logitech ya da Razer gibi oturmuş markalar değiller en nihayetinde. Bunun yanında Rampage ya da Everest gibi Çin mallarından çok daha kalitelilerdir emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…