Kaç cm uzunluğunda istiyorsunuz? Kare bulamadım fakat bu var. Fiyatına göre güzel gözüküyor. Uzun ama siz belirtmemişsiniz.600 TL mouse pad önerisi, kare şeklinde olsa daha iyi olur.
Şahsen kullanıyorum müthiş.. Amazondan almanızı öneririm.Kaç cm uzunluğunda istiyorsunuz? Kare bulamadım fakat bu var. Fiyatına göre güzel gözüküyor. Uzun ama siz belirtmemişsiniz.
![]()
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kaç cm uzunluğunda istiyorsunuz? Kare bulamadım fakat bu var. Fiyatına göre güzel gözüküyor. Uzun ama siz belirtmemişsiniz.
![]()
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şahsen kullanıyorum müthiş. Amazon'dan almanızı öneririm.
Hocam bunların 40x40 gibi boyutları var mı aradım ama bulamadım.
Klassegear için karar verdim neden Amazon hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.