600 TL mouse tavsiyesi

hangisi

• rival 600

Oy: 1 33,3%
  • rog pugio

• gladius 2 origin

Oy: 0 0,0%
  • sizin öneriniz

• Oy verenlerin toplamı
    3
Merhabalar hocalarım maksimum 600 TL'ye kadar bir oyun mouse u alacağım.
G300SDEN daha büyük olsun.
Makro tuşları olsun.
Driver önemlidir Driver'i de iyi olsun.
RGB olursa daha iyi olur 😁

Düşündüğüm modeller.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

SteelSeries Rival 600'ün Driver'ı çok iyi çalışıyor RGB'leri zaten mükemmel tek sıkıntısı yanda ki pedler çıkacak gibi oluyor bu da kronik bir sıkıntı alan kişilerin %80 inin başına geliyor. ASUS fareler hakkında pek bir bilgim yok sadece gladius 2'nin sensörünün çok iyi olduğunu biliyorum eğer Rival 600'de ki kronik sorun için vazgeçerseniz Rival 710'a da bakın derim gayet güzel bir mouse ve sensörünü bozulduğu zaman kendi elinizle değiştirebiliyorsunuz, kablosu da çıkabiliyor Rival 600'de olduğu gibi.

SteelSeries Rival 600'ün Driver'ı çok iyi çalışıyor RGB'leri zaten mükemmel tek sıkıntısı yanda ki pedler çıkacak gibi oluyor bu da kronik bir sıkıntı alan kişilerin %80 inin başına geliyor. ASUS fareler hakkında pek bir bilgim yok sadece gladius 2'nin sensörünün çok iyi olduğunu biliyorum eğer Rival 600'de ki kronik sorun için vazgeçerseniz Rival 710'a da bakın derim gayet güzel bir mouse ve sensörünü bozulduğu zaman kendi elinizle değiştirebiliyorsunuz, kablosu da çıkabiliyor Rival 600'de olduğu gibi.

Hocam Rival 710 mu yoksa gladius 2 Origin mi önerirsiniz?

Hocam Rival 710 mu yoksa gladius 2 Origin mi önerirsiniz?

Hocam benim tercihim 710 olurdu SteelSeries'in mouselarını çok beğeniyorum. Kendimde zaten Rival 600 kullanıyorum. Farkındayım biraz fanboyluk oldu ama siz biraz araştırın eğer bu iki fare arasında kaldıysanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı