600 TL mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
<=600 TL
HyperX'in faresinde 450 IPS'lik sensör varken Razer Viper Mini'de 300 IPS bir sensör var. Hangisinin sensörü daha iyi? Bu konularda biraz cahil kalıyorum.
Viper Mini'nin sensörü daha iyi ama HyperX daha iyi bir fare.

Viper Mini'nin sensörü daha iyi ama HyperX daha iyi bir fare.
Anladım. Bu arada mouse delikli olunca ne oluyor? Daha önce hiç delikli mouse kullanmadım ve görünüşü pek hoşuma gitmiyor. Daha önce hep deliksiz mouse kullandığım için pek ısınamadım.

Anladım. Bu arada mouse delikli olunca ne oluyor? Daha önce hiç delikli mouse kullanmadım ve görünüşü pek hoşuma gitmiyor. Daha önce hep deliksiz mouse kullandığım için pek ısınamadım.
Delikli olmasının bir avantajı var neydi tam olarak hatırlamıyorum. @AdaBagcibasi söyleyebilir.

Delikli olmasının sebebi aslında fareyi daha hafif hale getirmek. Başka da çok bir esprisi yok.

Delikli olmasının sebebi aslında fareyi daha hafif hale getirmek. Başka da çok bir esprisi yok.
Anladım. Fareyi aldım diyelim, bunun içine toz, sıvı vs. bir şey kaçarsa ne olacak?

Sıvı kaçırmamaya dikkat edin. Toz kaçtığında üfleme ile bile çıkar sorun olmaz.

Delikli fareler daha çok FPS oyunlarını rekabetçi seviyede oynayanlar için üretiliyor. O tür farelerde 1 gram hafif olsa bile bir avantaj bu yüzden delikli yapıp ağırlığı azaltmayı hedefliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…