Steam 600 TL oyun önerisi

• Konuyu başlatan spam
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.313

spam

Decapat
Daha fazla  
RAM
G.skill Neo 6000MHz CL30 DDR5 EXPO
SSD veya HDD modeli
Kingston Fury Renegade 1TB M.2 SSD
Ekran kartı
XFX RX 7900 XT
Anakart
MSI B650-P 6400MHz DDR5
İşlemci
Ryzen 7 700x
Kütüphaneme bir şeyler almak istiyorum ve aksiyonlu, savaştığımız oyunlar tercihim oluyor, örnek verecek olursam DMC 5 ve DL 2 favori oyunlarımdır. Fakat Elden Ring, Forest gibi bir yandan savaş odaklı bir yandan da gelişme odaklı oyunları da çok severim. 600TL (16, 36 $) bütçem var ve ilk bahar indirimlerinden sizce neler almalıyım? Doom Eternal + son of The Forest alınca zaten bütçe az buz kalıyor 🥲

1742315608205.png

1742315989562.png

Aklımdaki sepet tercihleri şu şekilde.

Kütüphaneme bir şeyler almak istiyorum ve aksiyonlu, savaştığımız oyunlar tercihim oluyor, örnek verecek olursam DMC 5 ve DL 2 favori oyunlarımdır. Fakat Elden Ring, Forest gibi bir yandan savaş odaklı bir yandan da gelişme odaklı oyunları da çok severim. 600TL (16, 36 $) bütçem var ve ilk bahar indirimlerinden sizce neler almalıyım? Doom Eternal + son of The Forest alınca zaten bütçe az buz kalıyor 🥲

Eki Görüntüle 2448562

Eki Görüntüle 2448564

R6 ücretsiz oluyor Bdo da eskidi bence .

Eki Görüntüle 2448562

Eki Görüntüle 2448564

Paket güzel ama Rainbow Six: Siege standart almayın bence çok az ajanınız oluyor.

Eki Görüntüle 2448562

Eki Görüntüle 2448564

alttakinden bence black desert ve warband cıkar online kanser fps sevmiyosan rainbow six siege da cıkar baska seyler al

Hocam herkes güzel demiş de iki sepetten birini alabiliyorum sadece hangisi güzel 😃

Guzel sepet hocam. Alabilirsiniz. Tek diyecegim sey R6’de sacma sapan yerlerden kursun yiyip oleceksiniz. Kanser olacaginizi bilerek alin :D
Souls deneyimlerim bagışıklık verdi kanser olma konusunda sıkıntı olmaz.
Paket güzel ama Rainbow Six: Siege standart almayın bence çok az ajanınız oluyor.
Deluxe halini ekleyebilirim o sepete evet.

R6 ücretsiz oluyor
Ne zaman?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı