keremsönmz Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 142 21 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar 600 T'ye PSU'lu kasa arıyorum, Vatan'dan olması şart ya 2'si ayrı olacak ama 600 TL'yi geçmeyecek ya da sadece kasa ve PSU olacak içinde. Önerilerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar 600 T'ye PSU'lu kasa arıyorum, Vatan'dan olması şart ya 2'si ayrı olacak ama 600 TL'yi geçmeyecek ya da sadece kasa ve PSU olacak içinde. Önerilerinizi bekliyorum...
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2019 #2 Biraz zor maalesef...
Aghayev13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.720 Çözümler 4 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2019 #3 Vatan gereksiz pahalı yav. THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W SARI/SİYAH MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W SARI/SİYAH MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com En uygunu bu. Corsair Carbide Spec-04. Son düzenleme: 21 Mayıs 2019
Vatan gereksiz pahalı yav. THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LITEPOWER 550W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W SARI/SİYAH MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W SARI/SİYAH MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com En uygunu bu. Corsair Carbide Spec-04.