KrepeX Femtopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 RAM 16 İşlemci ryzen 5 2600 Ben yeni bir Power Supply alıyorum. Bütçemi aşmayacak bir PSU bulmak istiyorum.
Melez Baytar Kilopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek baytar 27 Mart 2023 #2 KrepeX dedi: Ben yeni bir Power Supply alıyorum. Bütçemi aşmayacak bir PSU bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el bak kaliteli bir şey kalmamış bu fiyata.
KrepeX dedi: Ben yeni bir Power Supply alıyorum. Bütçemi aşmayacak bir PSU bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İkinci el bak kaliteli bir şey kalmamış bu fiyata.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 KrepeX dedi: Ben yeni bir Power Supply alıyorum. Bütçemi aşmayacak bir PSU bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 600 TL'ye mi?
KrepeX dedi: Ben yeni bir Power Supply alıyorum. Bütçemi aşmayacak bir PSU bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 600 TL'ye mi?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 27 Mart 2023 #4 600 liraya düzgün bir güç kaynağı yok bulursan da en fazla Aerocool VX Plus bulursun. En azından bütçeyi aşıp şunu al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
600 liraya düzgün bir güç kaynağı yok bulursan da en fazla Aerocool VX Plus bulursun. En azından bütçeyi aşıp şunu al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #5 Elimde sıfır hiç kullanılmamış garantili faturalı vs sadece vatan da deneme amaçlı çalışanlar açmıştı Zalman megamax 600W +80 var düşünürsen 800TL.
Elimde sıfır hiç kullanılmamış garantili faturalı vs sadece vatan da deneme amaçlı çalışanlar açmıştı Zalman megamax 600W +80 var düşünürsen 800TL.
KrepeX Femtopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #6 550519 dedi: 600 liraya düzgün bir güç kaynağı yok bulursan da en fazla Aerocool VX Plus bulursun. En azından bütçeyi aşıp şunu al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... aşamıyorum malesef bütçem bu kadarını karşılıyor işlemci ekran kartı felan derken ara kalmadı Melez Baytar dedi: İkinci el bak kaliteli bir şey kalmamış bu fiyata. Genişletmek için tıkla... çok kaliteli olmasına gerek yok patlamasın yeter Silinen üye dedi: 600 TL'ye mi? Genişletmek için tıkla... Evet
550519 dedi: 600 liraya düzgün bir güç kaynağı yok bulursan da en fazla Aerocool VX Plus bulursun. En azından bütçeyi aşıp şunu al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... aşamıyorum malesef bütçem bu kadarını karşılıyor işlemci ekran kartı felan derken ara kalmadı Melez Baytar dedi: İkinci el bak kaliteli bir şey kalmamış bu fiyata. Genişletmek için tıkla... çok kaliteli olmasına gerek yok patlamasın yeter Silinen üye dedi: 600 TL'ye mi? Genişletmek için tıkla... Evet