600 TL Red Switch klavye önerisi

NeoNNN

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ7 8700k
Asus Nvidia GTX 1080 FE
32 GB Ram 3200mhz
Asus Tuf Z370 Plus
Arkadaşlar kendime bir klavye alacağım. Daha öncesinde mavi Switch almıştım fakat çok ses çıkardığı için memnun kalmadım. Ben de Red Switch bir klavye alma kararına girdim. Fakat çok anlamadığım için bu klavye işlerinden, sizlerden tavsiye almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

AOC GK500 ile Monster Pusat K3 arasında bir fark var mı? 120TL fiyata değecek bir fark var mı?

K3'te yay sesinin çok geldiğini söyleyenler vardı, zamanla azaldığı söylense de GK500'de böyle bir sorunun olduğunu duymadım. Onun dışında bilgim yok.
@hadwiger, @Samotne Ciasteczka.

Sadece sorun yay sesiyse evet sonradan azalıyormuş bende okudum etiketlediğiniz kişilerde aynı fikirdeyse Monster alayım bari bende 2 gündür karar veremeyip bekliyordum.

Sadece sorun yay sesiyse evet sonradan azalıyormuş bende okudum etiketlediğiniz kişilerde aynı fikirdeyse Monster alayım bari bende 2 gündür karar veremeyip bekliyordum.
Zamanla azalıyormuş yay sesi. Azalmazsa da değişim yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı