600 TL Router tavsiyesi

YiğitUluçınar

Hectopat
Turkcell Superonline'ın 200 Mbps internetini kullanıyorum ve odama router almayı düşünüyorum. Router'ı 1 PS4 1 PC 1 tablet ve 2 telefon için kullanacağım. Sizce Wi-Fi-6 destekli bir router mı seçmeliyim yoksa Wi-Fi-5 destekli mi? Önerilerinizi bekliyorum. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, size hangi modemi verdiklerini öğrenebilmem mümkün mü acaba?

Marka olarak Keenetic alabilirsiniz fakat model araştırması yapmanızı tavsiye ederim. Arkadaşım Keenetic Extra kullanıyor ve gayet memnun fakat bütçenizin altında kalıyor.

O modemden memnun musunuz peki? Wi-Fi üzerinden istediğiniz hızı verebiliyor mu yoksa veremediği için mi router almak istiyorsunuz?

Marka olarak Keenetic alabilirsiniz fakat model araştırması yapmanızı tavsiye ederim. Arkadaşım Keenetic Extra kullanıyor ve gayet memnun fakat bütçenizin altında kalıyor.

O modemden memnun musunuz peki? Wi-Fi üzerinden istediğiniz hızı verebiliyor mu yoksa veremediği için mi router almak istiyorsunuz?
O modem den memnunum fakat odamdan uzak kaldığı için router almayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı