ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #11 Silinen üye dedi: 1 tanesini ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kuracağım. İnternet'e bağlarsam bütün driverları otomatik yükler mi?
Silinen üye dedi: 1 tanesini ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kuracağım. İnternet'e bağlarsam bütün driverları otomatik yükler mi?
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #13 Silinen üye dedi: Bilgim yok, chipset driverları yükle. Genişletmek için tıkla... CD den yükleyip, sonra güncellesem olur mu?
Silinen üye dedi: Bilgim yok, chipset driverları yükle. Genişletmek için tıkla... CD den yükleyip, sonra güncellesem olur mu?
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #15 Bilgisayar örnek olarak counter-strike: global offensive'i nasıl açar? (Çok bir şey beklemiyorum gerçi.)
Bilgisayar örnek olarak counter-strike: global offensive'i nasıl açar? (Çok bir şey beklemiyorum gerçi.)
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 18 Mayıs 2014 #16 Mecburiyetten GT630 koydum, HD Graphics ile uğraşmayın diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mecburiyetten GT630 koydum, HD Graphics ile uğraşmayın diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #17 Ben GT 525m kullandığım için bir şey demiyorum. Anakart sıcaktan soğuktan etkilenebilecek bir anakart mı?
Ben GT 525m kullandığım için bir şey demiyorum. Anakart sıcaktan soğuktan etkilenebilecek bir anakart mı?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 18 Mayıs 2014 #18 Hayır, değil. @Furkan Karakollu arkadaşımız, i3-4130 işlemcisiyle kullanıyor. Hakkında kısmından bakabilirsin.
Hayır, değil. @Furkan Karakollu arkadaşımız, i3-4130 işlemcisiyle kullanıyor. Hakkında kısmından bakabilirsin.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2014 #19 Silinen üye dedi: Hayır, değil. @Furkan Karakollu arkadaşımız, i3-4130 işlemcisiyle kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki anakart'da HDMI girişi var mı ?
Silinen üye dedi: Hayır, değil. @Furkan Karakollu arkadaşımız, i3-4130 işlemcisiyle kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki anakart'da HDMI girişi var mı ?
C ceyhansuyu Megapat Katılım 30 Temmuz 2012 Mesajlar 415 Makaleler 1 18 Mayıs 2014 #20 ArnıldCivardagezen dedi: Keşke... Ama ihtiyacı olan, sahip olamayan birine vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman monitör de lazım olacak gibi.
ArnıldCivardagezen dedi: Keşke... Ama ihtiyacı olan, sahip olamayan birine vermek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman monitör de lazım olacak gibi.