600 TL SSD önerisi

Bütçe
500-600

cyhriaeth

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, 500-600TL civarı bir bütçe düşünüyorum, alacağım SSD 480 veya 500GB olsun istiyorum, NVMe mi yoksa normal SSD mi alsam karar veremedim açıkçası, alacağım ürüne Windows kurup oyun oynayacağım render vs gibi işler yapmadan, sadece bazen derslerim gereği Android Studio vs kullanıyorum fakat çok zorlayacak şeyler değil 150 MB yazabilen 7200RPM HDD'm bile pek zorlanmadan hallediyor onu. İşin özü 500GB'lik bir ürün arıyorum arkadaşlar, NVMe mi SSD mi karar vermeme yardımcı olup ürün önerirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler. :)

Aklımdaki ürün bu: SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:

Öneri için teşekkürler, bu SSD'lerde hız olarak 500-550 gibi değerler yazıyor, NVMe'lere baktığımda ise 2500 gibi değerler görüyorum fakat YouTube'da testlere baktığımda aralarında maksimum 1-2 saniyelik fark oluyor, o 2500MB/s gibi değerler uydurma mı? Çünkü 5 kat hızlı olup da arada 2 sn olması çok mantıklı değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öneri için teşekkürler, bu SSD'lerde hız olarak 500-550 gibi değerler yazıyor, NVMe'lere baktığımda ise 2500 gibi değerler görüyorum fakat YouTube'da testlere baktığımda aralarında maksimum 1-2 saniyelik fark oluyor, o 2500MB/s gibi değerler uydurma mı? Çünkü 5 kat hızlı olup da arada 2 sn olması çok mantıklı değil gibi.

Normal kullanımda pek bir fark yapmıyor ama render gibi işlere girişince fark ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00