600 TL SSD önerisi

Bütçe
600 TL

nagararcus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ege
Daha fazla  
Meslek
EEM
Huawei- MRC-W50
Intel i5-8250U
NVIDIA GeForce MX150.
8 GB RAM 2400 MHz.
HDD: Data about the drive model WDC WD10SPZX-22Z10T1 with firmware 04.01A04 1 TB 5400(?)RPM
Dizüstü bilgisayar.
Anakart modelimi bilmediğim için M.2 SSD yuvasına sahip miyim bilmiyorum. Ayrıca CD girişi yok. Yani eğer M.2 SSD yuvam yoksa hard diski söküp yerine SSD takmam gerekecek. Bu olay ne kadar yararlı olur. Hard diskin yuvası SSD'yi destekler mi? Desteklerse iletim hızı yeterli olur mu? Anakarta gömülü Windows lisansına sahibim. SSD takılınca bu lisans kaybolur mu? Ve eğer bir sıkıntı olmazsa ne tür bir SSD önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler. Bütçe = 600TL.

Hard diskin yuvası SSD'yi destekler mi?
HDD klasik laptop HDD'si, 2"5 boyutunda. Destekler.

Desteklerse iletim hızı yeterli olur mu?
Sata III hizi 600 MB/s'ye kadar cikiyor. Destekler.

SSD takılınca bu lisans kaybolur mu?
Anakarta gomulu, OEM lisans yani. Anakart degistirmediginiz surece hangi parcayi degistirirseniz degistirin lisans kaybolmaz. Destekler. SSD onerisini de forumdaslara birakiyorum.

Teşekkürler. Biraz eski kafalı orjinalci bir insanım laptobuda 2 yıl önce aldım. HDD'li aldığıma pişman oldum. Parçasını değiştirirsem bozarım diye korkuyodum. Saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…