600 TL telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Silinen üye 26010
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 3.365

Hangisi daha mantıklı

• Oy verenlerin toplamı
    12
S

Silinen üye 26010

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben 10 yıldır hiç telefon almadım telefon önemsiz ama şuan ki cihazım ölüme yaklaştı :D yeni telefon almak istiyorum çok iyi bilgilerim var 2 tane seçeneğim var bütçem 500-600 tl 1.telefon Samsung Galaxy Trendy+ 2.telefon Nokia Lumia 625 bu iki telefon arasında kaldım sizinde önerileriniz olabilir telefonların özelliklerini biliyorum ama önceden kullanan arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olursa sevinirim :)

Turkcell T50'ye bir göz atın.

FireStrom t50 almayı isterim ama Turkcell den telefon alacağıma camdan atlarım daha iyi teklifin için çok teşekkür ederim başka var mı aklında olan ?

Lumia almanı tavsiye ederim. Bu fiyata alacağın Android telefon sıkıntı çıkaracaktır.

Bende android sıkıntı çıkaracağını düşündüm ama tam 20 tane ingilizce - türkçe inceleme videolarını izledim trend+ yı iyi bir telefon gibi gösteriyorlar lumia wp olduğu için daha iyi olucak bana göre ama bir türlü karar veremedim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı