600 TL Üst Limitli VDSL2 Modem Tavsiyesi

MBirhanM

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 600 TL üst limitim var ve bunu 600,01 bile yapamam. Düzgün bir VDSL2 modem arıyorum.

Daha önceden ASUS DSL-N16 kullanmıştım çok memnundum gerek özellikleri gerek performansı açısından. Ama 4 yıl önceydi bu anlattığım o zamanlar o modem çok iyiydi şu an nasıl bilmiyorum.

Aradığım bazı özellikler:

- Bağlanan her cihazın alabileceği en yüksek Mbps hız değerini ayarlayabilmek.
- En az 10 farklı cihaz bağlanabilmesi ve en az 5 bağlı cihaz varken çok ısınmaması.
-Mobil uygulama desteği olsa güzel olur

ASUS DSL-AC750 modem buldum kendi çabalarımla ama performansı ve ısınma durumu nasıldır bilemedim. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, hayırlı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 600 TL üst limitim var ve bunu 600,01 bile yapamam. Düzgün bir VDSL2 modem arıyorum.

Daha önceden ASUS DSL-N16 kullanmıştım çok memnundum gerek özellikleri gerek performansı açısından. Ama 4 yıl önceydi bu anlattığım o zamanlar o modem çok iyiydi şu an nasıl bilmiyorum.

Aradığım bazı özellikler:

- Bağlanan her cihazın alabileceği en yüksek Mbps hız değerini ayarlayabilmek.
- En az 10 farklı cihaz bağlanabilmesi ve en az 5 bağlı cihaz varken çok ısınmaması.
-Mobil uygulama desteği olsa güzel olur

ASUS DSL-AC750 modem buldum kendi çabalarımla ama performansı ve ısınma durumu nasıldır bilemedim. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, hayırlı günler dilerim.
Siz tam da Keenetic Extra DSL'i tarif etmişsiniz. Buyrun, tam sizin ihtiyacınıza göre bir modem. Bölgenize Fiber gelirse de -100 Mbps'a kadar- Fiber destekli bir modemdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı