Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.784 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Laptopta kullanmak için USB hub alacağım. Bu ikisi arasında kaldım. İkincisinde extra güç vermek için bir port yok. Bu klavye, mouse, flash bellek ve bazen de harici HDD kullanımında sorun olur mu? Baseus Lite 4in1 Multifonksiyonel Type-C Hub Dock Station Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Lite 4in1 Multifonksiyonel Type-C Hub Dock Station Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Laptopta kullanmak için USB hub alacağım. Bu ikisi arasında kaldım. İkincisinde extra güç vermek için bir port yok. Bu klavye, mouse, flash bellek ve bazen de harici HDD kullanımında sorun olur mu? Baseus Lite 4in1 Multifonksiyonel Type-C Hub Dock Station Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Lite 4in1 Multifonksiyonel Type-C Hub Dock Station Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
özkan533 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 bunu da alabilirsiniz
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.784 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 özkan533 dedi: bunu da alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... O markanın bu ürününü düşünmüştüm ama kalitesinden emin olamadım.
özkan533 dedi: bunu da alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... O markanın bu ürününü düşünmüştüm ama kalitesinden emin olamadım.
özkan533 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #4 Mordo RS dedi: O markanın bu ürününü düşünmüştüm ama kalitesinden emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir uürün dür bende onun kamera sı var.
Mordo RS dedi: O markanın bu ürününü düşünmüştüm ama kalitesinden emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir uürün dür bende onun kamera sı var.