Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.789 Çözümler 6 26 Mart 2022 #1 Çok çok zorlarsam 700 TL olur. İki katlı evde oturuyorum. Elimde ki modem ile bazen yan odaya bile çekmiyor. Üst katta internet çok yavaş. Ne önerirsiniz?
Çok çok zorlarsam 700 TL olur. İki katlı evde oturuyorum. Elimde ki modem ile bazen yan odaya bile çekmiyor. Üst katta internet çok yavaş. Ne önerirsiniz?
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 26 Mart 2022 #2 Keenetic Omni DSL bütçe çıkarsa extra DSL.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.789 Çözümler 6 26 Mart 2022 #3 Newkan dedi: Keenetic Omni DSL bütçe çıkarsa extra DSL. Genişletmek için tıkla... Hocam, DSL ile Extra DSL arasında ki fark nedir ? Newkan dedi: Keenetic Omni DSL bütçe çıkarsa extra DSL. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bu Wi-Fi güçlendirici değil mi ? Ben modem arıyorum.
Newkan dedi: Keenetic Omni DSL bütçe çıkarsa extra DSL. Genişletmek için tıkla... Hocam, DSL ile Extra DSL arasında ki fark nedir ? Newkan dedi: Keenetic Omni DSL bütçe çıkarsa extra DSL. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bu Wi-Fi güçlendirici değil mi ? Ben modem arıyorum.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 26 Mart 2022 #4 Kromish dedi: Hocam, DSL ile extra DSL arasında ki fark nedir? Hocam bir de bu Wi-Fi güçlendirici değil mi? Ben modem arıyorum. Genişletmek için tıkla... Extra DSL olan özellik, Wi-Fi vs daha iyi olması Wi-Fi 5 teknolojisine sahip ayrıyeten. İkisi de bu amaçla kullanılabilir Access Point. Modem. Repeater. Router. Son düzenleme: 26 Mart 2022
Kromish dedi: Hocam, DSL ile extra DSL arasında ki fark nedir? Hocam bir de bu Wi-Fi güçlendirici değil mi? Ben modem arıyorum. Genişletmek için tıkla... Extra DSL olan özellik, Wi-Fi vs daha iyi olması Wi-Fi 5 teknolojisine sahip ayrıyeten. İkisi de bu amaçla kullanılabilir Access Point. Modem. Repeater. Router.
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #5 Newkan dedi: Keenetic Omni DSL bütçe çıkarsa extra DSL. Genişletmek için tıkla... Extra DSL kullanıyorum her anlamda çok memnunum 2.katta oturuyorum bahçeye indiğimde bile çektiğini görüyorum.
Newkan dedi: Keenetic Omni DSL bütçe çıkarsa extra DSL. Genişletmek için tıkla... Extra DSL kullanıyorum her anlamda çok memnunum 2.katta oturuyorum bahçeye indiğimde bile çektiğini görüyorum.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 26 Mart 2022 #6 fn Xivilai dedi: Extra DSL kullanıyorum her anlamda çok memnunum 2.katta oturuyorum bahçeye indiğimde bile çektiğini görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 2 senedir omni DSL kullanıyorum cidden hiç üzmedi beni bütçem olsaydı extra DSL alacaktım ama bu da çok iyi alternatif oldu benim için.
fn Xivilai dedi: Extra DSL kullanıyorum her anlamda çok memnunum 2.katta oturuyorum bahçeye indiğimde bile çektiğini görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 2 senedir omni DSL kullanıyorum cidden hiç üzmedi beni bütçem olsaydı extra DSL alacaktım ama bu da çok iyi alternatif oldu benim için.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.789 Çözümler 6 26 Mart 2022 #7 Newkan dedi: Extra DSL olan özellik, Wi-Fi vs daha iyi olması Wi-Fi 5 teknolojisine sahip ayrıyeten. İkisi de bu amaçla kullanılabilir Access Point. Modem. Repeater. Router. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Newkan dedi: Extra DSL olan özellik, Wi-Fi vs daha iyi olması Wi-Fi 5 teknolojisine sahip ayrıyeten. İkisi de bu amaçla kullanılabilir Access Point. Modem. Repeater. Router. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 26 Mart 2022 #8 Kromish dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi Sosyal'ler.