600 TL'ye 1050Tİ Alınır mı ?

Aslında 2 seçeneğim var. 1.si bu kartı bu fiyata almak (Aylık 100 TL gibi ödeme imkanım var) 2.si ise bekleyip sıfır bir kart almak. Yani 600 TL 'ye değerse alabilirim yorumlarınız bekliyorum.
Ben eski sistemimi konsol mantığı ile kullanmak için tekrar topladım. Ekran kartı yoktu ve 2 gün önce 580 TL'ye GTX 970 aldım. Kart pırıl pırıl ve ASUS STRIX.
1050 TI'dan çok daha iyi bir kart, 600 TL'ye alınabilecek en iyi kart.

Sıfır kart düşünüyorsanız 1660 Super F/P olarak gayet iyi.

1050 Ti kullanıyorum. Her oyunu sorunsuz oynuyorum. Fiyat konusunda pek bilgim yok ama 1050 Ti sana sorun çıkartmaz. Çok eski bir kart değil. Çok eski dediğin kart en 5-6 yıllık olmalı. Fiyat uygun ise alınır kullanılır. Ben hala 750 Ti kullanıyorum hiçbir oyunda sıkıntı yaratmıyor. Kullanmayan kafasına göre yorum yapıyor. Karttan beklentin her oyunda en yüksek ayar ise aldığına pişman olursun. Orta seviye bir kart YouTube'tan bütün testlere bakabilirsin. O videolardaki performansı neredeyse alıyorsun. (İşlemci, RAM, HDD gibi parçaların farklılıklarından dolayı tam tutmuyor videolardaki ile)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an alınacaksa en kötü 1060/970 alınır.
''1050 Ti hiçbir zaman iyi bir kart değildi.''demişsiniz. Şuanlık iyi olmadığını bende biliyorum veya ona verilecek fiyata daha iyilerinin alınacağını. Ancak zamanının gayette iyi bir kartıydı inkar edemezsiniz ve hala da çoğu oyunda güzel performanslar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…