M MrLiver Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi bütçem kısıtlı bu fiyata alınır mı? Güzel midir?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.909 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 7 Ağustos 2024 #2 Temiz ise eğer alınır.
M MrLiver Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Furkan Borak dedi: Temiz ise eğer alınır. Genişletmek için tıkla... 2 bin liraya kadar mekanik klavye önerisi de yapar mısınız hocam
Furkan Borak dedi: Temiz ise eğer alınır. Genişletmek için tıkla... 2 bin liraya kadar mekanik klavye önerisi de yapar mısınız hocam
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.909 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 7 Ağustos 2024 #4 MrLiver dedi: 2 bin liraya kadar mekanik klavye önerisi de yapar mısınız hocam Genişletmek için tıkla... XPG Summoner MX Cherry red switch kullandım uzun süre. Muazzamdı.
MrLiver dedi: 2 bin liraya kadar mekanik klavye önerisi de yapar mısınız hocam Genişletmek için tıkla... XPG Summoner MX Cherry red switch kullandım uzun süre. Muazzamdı.
M MrLiver Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 P Furkan Borak dedi: XPG Summoner MX Cherry red switch kullandım uzun süre. Muazzamdı. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da stokları yokmuş başka bildiğiniz kaliteli switchleri olan mekanik klavye var mı blue red yellow Brown farketmez
P Furkan Borak dedi: XPG Summoner MX Cherry red switch kullandım uzun süre. Muazzamdı. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım da stokları yokmuş başka bildiğiniz kaliteli switchleri olan mekanik klavye var mı blue red yellow Brown farketmez