Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 Bütçeyi belki bir tık yükseltebilirim ama ortalama bu fiyat bandında, VDSL destekli, 4 portlu olmalı, kullanışlı F/P ürünü bir modem almak istiyorum. Önerileriniz neler?
Bütçeyi belki bir tık yükseltebilirim ama ortalama bu fiyat bandında, VDSL destekli, 4 portlu olmalı, kullanışlı F/P ürünü bir modem almak istiyorum. Önerileriniz neler?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Nisan 2022 #2 Amazon.com.tr
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 KuoNN dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu cihaz fiber bağlantıyı da destekler mi? Hocam bir de bunun 4 antenli modeli var. Sizce ekstra 2 anten olması ciddi anlamda katkı sağlıyor mudur? Son düzenleme: 22 Nisan 2022
KuoNN dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu cihaz fiber bağlantıyı da destekler mi? Hocam bir de bunun 4 antenli modeli var. Sizce ekstra 2 anten olması ciddi anlamda katkı sağlıyor mudur?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Nisan 2022 #4 Wilson Fisk dedi: Bu cihaz fiber bağlantıyı da destekler mi? Genişletmek için tıkla... Net bilgim yok. Birkaç kişi destekliyor demiş. Wilson Fisk dedi: Hocam bir de bunun 4 antenli modeli var. Sizce ekstra 2 anten olması ciddi anlamda katkı sağlıyor mudur? Genişletmek için tıkla... Extra DSL modelinden bahsediyorsan o da gayet iyidir. Ama aradaki fiyat farkına değer mi tartışılır.
Wilson Fisk dedi: Bu cihaz fiber bağlantıyı da destekler mi? Genişletmek için tıkla... Net bilgim yok. Birkaç kişi destekliyor demiş. Wilson Fisk dedi: Hocam bir de bunun 4 antenli modeli var. Sizce ekstra 2 anten olması ciddi anlamda katkı sağlıyor mudur? Genişletmek için tıkla... Extra DSL modelinden bahsediyorsan o da gayet iyidir. Ama aradaki fiyat farkına değer mi tartışılır.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #5 KuoNN dedi: Net bilgim yok. Birkaç kişi destekliyor demiş. Extra DSL modelinden bahsediyorsan o da gayet iyidir. Ama aradaki fiyat farkına değer mi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
KuoNN dedi: Net bilgim yok. Birkaç kişi destekliyor demiş. Extra DSL modelinden bahsediyorsan o da gayet iyidir. Ama aradaki fiyat farkına değer mi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.