5 530712 Centipat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 231 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #21 Yavuz_Çetin dedi: Kullanılan Switch direkt olarak yay sesi ile ünlü. Nasıl yok? Genişletmek için tıkla... O çıkan çıt sesi ya sesi mi?
Yavuz_Çetin dedi: Kullanılan Switch direkt olarak yay sesi ile ünlü. Nasıl yok? Genişletmek için tıkla... O çıkan çıt sesi ya sesi mi?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #22 530712 dedi: O çıkan çıt sesi ya sesi mi? Genişletmek için tıkla... Çıt diye bir sese benzediğini düşünmüyorum. Oldukça rahatsız edicidir. Direkt anlaşılır zaten. Hatta yay sesi olmayan bir klavyeye sert basarsanız yine yay sesi duyma şansınız var. Öyle duyabilirsiniz bekli.
530712 dedi: O çıkan çıt sesi ya sesi mi? Genişletmek için tıkla... Çıt diye bir sese benzediğini düşünmüyorum. Oldukça rahatsız edicidir. Direkt anlaşılır zaten. Hatta yay sesi olmayan bir klavyeye sert basarsanız yine yay sesi duyma şansınız var. Öyle duyabilirsiniz bekli.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #23 530712 dedi: O çıkan çıt sesi ya sesi mi? Genişletmek için tıkla... Outemu blue switchlerde uzun kullanımda rahatsız edecek derecede yay sesi olduğundan bahsetmişler red almam daha mantıklı olur.
530712 dedi: O çıkan çıt sesi ya sesi mi? Genişletmek için tıkla... Outemu blue switchlerde uzun kullanımda rahatsız edecek derecede yay sesi olduğundan bahsetmişler red almam daha mantıklı olur.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #24 aionthearete dedi: Outemu blue switchlerde uzun kullanımda rahatsız edecek derecede yay sesi olduğundan bahsetmişler red almam daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Outemu olan bütün switchlerde yay sesi ile karşılaşmak mümkün. Bunun blue'su veya Red'i yok.
aionthearete dedi: Outemu blue switchlerde uzun kullanımda rahatsız edecek derecede yay sesi olduğundan bahsetmişler red almam daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Outemu olan bütün switchlerde yay sesi ile karşılaşmak mümkün. Bunun blue'su veya Red'i yok.
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.999 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 19 Ağustos 2023 #25 aionthearete dedi: Outemu blue switchlerde uzun kullanımda rahatsız edecek derecede yay sesi olduğundan bahsetmişler red almam daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Dierya Jixian kullanıyor. Blue da alabilirsin yani sorun olmaz. Gerçi ben Brown veya Red öneririm. Blue baş ağrıtacak derece de yüksek ses çıkarıyor.
aionthearete dedi: Outemu blue switchlerde uzun kullanımda rahatsız edecek derecede yay sesi olduğundan bahsetmişler red almam daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Dierya Jixian kullanıyor. Blue da alabilirsin yani sorun olmaz. Gerçi ben Brown veya Red öneririm. Blue baş ağrıtacak derece de yüksek ses çıkarıyor.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #26 Serquis dedi: Dierya Jixian kullanıyor. Blue da alabilirsin yani sorun olmaz. Gerçi ben Brown veya Red öneririm. Blue baş ağrıtacak derece de yüksek ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Dierya Jixian değil de TMKB kullanıyor diye biliyorum. Hatta bazı satışlarda Dierya, TMKB işbirliği diye geçer.
Serquis dedi: Dierya Jixian kullanıyor. Blue da alabilirsin yani sorun olmaz. Gerçi ben Brown veya Red öneririm. Blue baş ağrıtacak derece de yüksek ses çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Dierya Jixian değil de TMKB kullanıyor diye biliyorum. Hatta bazı satışlarda Dierya, TMKB işbirliği diye geçer.
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.999 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 19 Ağustos 2023 #27 Yavuz_Çetin dedi: Dierya Jixian değil de TMKB kullanıyor diye biliyorum. Hatta bazı satışlarda Dierya, TMKB işbirliği diye geçer. Genişletmek için tıkla... Evet sitesinde TMKB yazıyor. Arkadaşımda da var bana jixian demişti. Ben T68SE modeli TMKB diye biliyordum. Yinede 2 switch de outemu dan iyidir.
Yavuz_Çetin dedi: Dierya Jixian değil de TMKB kullanıyor diye biliyorum. Hatta bazı satışlarda Dierya, TMKB işbirliği diye geçer. Genişletmek için tıkla... Evet sitesinde TMKB yazıyor. Arkadaşımda da var bana jixian demişti. Ben T68SE modeli TMKB diye biliyordum. Yinede 2 switch de outemu dan iyidir.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #28 Güllaç dedi: Amazon.com.tr Ücretsiz prime ile 630TL'ye denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Blue switch sonradan üzer.
Güllaç dedi: Amazon.com.tr Ücretsiz prime ile 630TL'ye denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Blue switch sonradan üzer.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #29 Rouly dedi: Blue switch sonradan üzer. Genişletmek için tıkla... Klavyede 3 switch seçeneği var. Blue değil ki.
Rouly dedi: Blue switch sonradan üzer. Genişletmek için tıkla... Klavyede 3 switch seçeneği var. Blue değil ki.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #30 Yavuz_Çetin dedi: Klavyede 3 switch seçeneği var. Blue değil ki. Genişletmek için tıkla... Yanlış gördüm galiba o zaman. Kusura bakma.
Yavuz_Çetin dedi: Klavyede 3 switch seçeneği var. Blue değil ki. Genişletmek için tıkla... Yanlış gördüm galiba o zaman. Kusura bakma.