600 TL'ye Acer Aspire V17 Nitro Black Edition Laptopa SSD Önerisi

Catania

Megapat
Daha fazla  
Acer Aspire V17 Nitro Black Edition model notebook sahibiyim. İçinde WD Scorpio Blue 2.5'' 1TB 5400RPM bir HDD var. Yerine bir SSD alayım dedim. Ya HDD tamamen kurtulacağım ya da M.2 SATA slotu mevcut, oraya bir SSD ve yanina 7200RPM bir HDD alicam. Bütçem 600 TL civarında ve aslinda çok büyük bir alana ihtiyacim yok. Sistemi ve 2-3 oyunu alacak depolama alanı lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer aspire v17 nitro black edition model notebook sahibiyim. İçinde WD scorpio blue 2.5'' 1tb 5400rpm bir HDD var. Yerine bir SSD alayım dedim. Ya HDD tamamen kurtulucam yada M.2 sata slotu mevcut oraya bir SSD ve yanina 7200rpm bir HDD alicam. Bütçem 600tl civarında ve aslinda çok büyük bir alana ihtiyacim yok. Sistemi ve 2-3 oyunu alicak depolama alanı lazım.
Laptop konusunda cok fazla bılgı sahıbı degılım ama sonucta 2,5 ınc. Tavsiyem ve butce yeterse kesınlıkle Kıngston hyperX Fury tercıh etmenı onerırım. 240 GB 360 TL cıvarında. Bılgısayarın acılıs hızı 2 sn, kopyalama ıslemı normalın 5 katı daha hızlı dıyebılırım. Bazen yazdırma ya da kopyalama ıslemını yapıp yapmadıgımı algılayamıyorum, o derece hızlı :)
HDD'nin de, tabi bulabilirsen Samsung öneririm. Diğer markaların hemen hemen hepsini kullandım, bu onlara gore daha sessiz ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı