600 TL'ye alınan Apple Watch orijinal midir?

Huseyinatik

Hectopat
Arkadaşlar Bana arkadaş orijinal diyor ama emin olamadım. Sizce orijinal midir? Orijinal olduğu tam nasıl belli olur bilenler yardım ederse sevinirim.
Video;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-03-06 saat 23.50.30.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 112
  • WhatsApp Görsel 2023-03-07 saat 00.10.19.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 76
  • WhatsApp Görsel 2023-03-07 saat 00.10.25.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Hocam o fiyata sahtedir gibi geldi. Donanımına bakınca çok bir şey anlamadım ama o fiyattaysa sahtedir muhtemelen.

500 liraya yeni sim kart + numara aldım Ocak ayında. Ortalama $300 civarı satılan bir saatin 600 TL'ye bulunması samanda iğne aramaya benzer, ben Apple ürünleri kullanmadığım için orijinalliği konusunda yorum yapamam ama mantıksız geldi bana.

Hocam 600 TL'ye orjinal Apple Watch bulmak 150.000 TL'ye 2023 model hatasız BMW 520i bulmak gibi bir şey.

Sahte. Arkasında Watch 7 yazıyor, sıfırı 7000 lira. Kablosu da sahte gördüğüm kadarıyla. Orjinal Watch kablomun rengi biraz daha opak beyaz.

Sahte bir ürün. Sonundaki yazıdan belli oluyor ve arayüzü de çok kötü.

Eğer o şarj kablosu, kutunun içinden çıkan kablo ise ürün sahtedir muhtemeleen Apple USB uçlarını böyle yapmıyor çünkü.

Sahte. Arkasında Watch 7 yazıyor, sıfırı 7000 lira. Kablosu da sahte gördüğüm kadarıyla. Orjinal Watch kablomun rengi biraz daha opak beyaz.
Arkasında 7 yazıyor model no ise A1554 müş

Arkadaşlar bende biliyorum bu diyata apple watch olmaz ama arkadaş baya orijinal olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…