600 TL'ye Bisiklet Önerisi

Redflag

Hectopat
Daha fazla  
Bisiklet alacağım para biriktiriyorum ailemde destek olur maksimum 600 liralık bir şey bakıyorum müzik dinleyip gezeceğim Antalya'da yaşıyorum şehir içi kullanacağım.
Öneriniz nedir? Bütçemi artırmalı mıyım? Nereden almalıyım?

Bianchi Adrenaline ya da Kron TX100 olabilir.

Kron kullananlardan iyi dönüş alıyorum ve benim tavsiyem eğer mümkünse işi sadece bisiklet satmak olan bir yerden alın. Ben Decathlon’dan triban 520 satın aldım ve bariz bir sorun çıkmasına rağmen ilgilenmediler. Şu an tüketici hakem heyetine başvurmuş bulunmaktayım ve karşı tarafın savunması geldi bakalım ne olacak. İyi günler.

Kardeşim ben de 500 civarında Salcano Excel 26 jant aldım gerçekten çok güzel bisiklet. Çok hafif ve rahat. illa vitesleri iyi marka olacak filan demiyorsan rahatlıkla alabilirsin. Benim önceki bisiklet hector'dü lakin onu çaldılar. Excel ona göre daha hafif. Yalnız sadece ayaklığı pek beğenmedim ama o da gayet iyi takılmış çıkmaz. Ayaklığı diğer salcano'lardan farklı ve çok sert
Yardımcı olabildiysem. Ne mutlu bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…