600 TL'ye creatine önerisi

Ulmezimsi

Hectopat
Arkadaşlar selam, spora başlayalı üç ya da dört ay oluyor ve çevremdekilerin de önerisi ile creatine alıp denemeye karar verdim. Şu anlık aklımda Hardline var, 300gram. Çevremdekiler Proteinocean, bigjoy ve Hardline önerdiler ama galiba içlerinden en iyisi Hardline. Bazıları da creatinin iyisi kötüsü olmaz en ucuzunu. Al diyor. Kararsız kaldım. Bütçem de maksimum 600TL. Sizler neler önerirdiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar selam, spora başlayalı üç ya da dört ay oluyor ve çevremdekilerin de önerisi ile creatine alıp denemeye karar verdim. Şu anlık aklımda Hardline var, 300gram. Çevremdekiler Proteinocean, bigjoy ve Hardline önerdiler ama galiba içlerinden en iyisi Hardline. Bazıları da creatinin iyisi kötüsü olmaz en ucuzunu. Al diyor. Kararsız kaldım. Bütçem de maksimum 600TL. Sizler neler önerirdiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Proteinocean'ın lansmana özel 300 TL olan kreatini var. 100 servis yazsada 1 servisi 3 gr olarak sayıyorlar ve 1 serviste 2.5 gr kreatin var. 5 gr almak istiyorsan 2 ölçek içeceksin böylelikte 50 servise denk gelmiş oluyor. Benim ilk kreatinim BPN olmuştu ilk 1 hafta yükleme yapmıştım ve bayağı etkisini görmüştüm ama midemi bozmuştu. Kreatin'in fazlası mideyi bozuyor. Daha sonra SSN'in kreatinini kullandım yükleme yapmadığım için mi bilmiyorum ama ilk kullandığım ürün kadar verim almadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı