600 TL'ye G5400 ve B360 TUF anakart almak mantıklı mı?

Tafabay

Hectopat
Yer
Çanakkale Biga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar. Ben kendi bilgisayar parçalarımı bir süre önce sattım ve şimdi tekrar bilgisayar toplamak istiyorum. Ryzen sistem toplamak sistemi ilerletmek açısından daha makul geliyordu fakat ikinci el piyasasında G5400 ve B360 TUF Gaming anakartı 600 TL'den biraz aşağı bir fiyata gördüm. Oynamak istediğim oyunlar Metin2, LOL, Heartstone gibi oyunlar ve bir süre 900P monitör kullanacağım daha sonra 1080P geçebilirim.

600 TL'ye anakartı ve işlemciyi aradan çıkarmak uygun görünüyor. Gerekli olan parçalar işlemci ekran kartı RAM ve anakart. Diğer parçalar bende mevcut.

2400G almak da bir seçenek ve Vega 11 benim işimi fazlasıyla görür. Ama sadece işlemciyi bile 700 küsür liraya satıyorlar. 2400G için bir de B350 anakart alsam ortaya çıkan fiyat G5400'ün iki katına varıyor.

Anakart işlemci RAM ve ekran kartı için en fazla 1300 1400 lira verebilirim. Bu bağlamda ne yapmak gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı