600 TL'ye gamepad önerisi

Vergisiyle falan 200 lira olan kol zaten 500 600 TL bandına geliyor onun yerine Trendyol'dan 450 TL'ye alır geçerim hem 2 hafta beklememiş olurum.

O fiyata o kalitede bir kol bulamazsın GameSir nerede Trendyol'da ki çakma PS4 kolları nerede. O alacağın çakma kol 2-3 ay sonra bozulma ihtimali yüksek. 2 tane çakma PS4 kolu alıp kullanmış biri olarak söylüyorum.

Vergisiyle falan 200 lira olan kol zaten 500 600 TL bandına geliyor onun yerine Trendyol'dan 450 TL'ye alır geçerim hem 2 hafta beklememiş olurum.

Aynı kalitede ürün olduğunu nereden biliyorsun.

Aynı kalitede ürün olduğunu nereden biliyorsun.

Açıkçası en çok satanlarda Trendyol'da 1. 4 yıldız almış yorumlarda, bir de Çin'den 2 haftadan fazla bir sürede geliyor o kadar beklemek istemiyorum

Açıkçası en çok satanlarda Trendyol'da 1. 4 yıldız almış yorumlarda, bir de Çin'den 2 haftadan fazla bir sürede geliyor o kadar beklemek istemiyorum.

Para sizin paranız fakat ben AliExpress'ten GameSir veya 8BitDo almanızı öneririm.

Şuanda trendyoldan sipariş verdim çakma dual shock'u kullanıp alınıp alınmaması gerektiğini yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…