600 TL'ye İ5 İşlemcili ve 2 GB Ekran Kartlı Hazır Sistem Alınır mı?

Çok kalitesiz ve büyük ihtimalle işinizi görmeyecek bir kasa kesinlikle tavsiye etmiyorum. Refurbished 1. nesil mobil işlemci yani laptop işlemcisi bu kasaların %90'ı böyle. En ucuz Hi-Level bellek kullanılmış. Samsung'un diskleri zaten eski. Ekran kartının modeli belli değil. Kesinlikle önermiyorum uzak durmakta fayda var.

dahili ekran kartım var hdd yide deyistirim evde pc var yani calismayan ama parcalari calisan onuda deyistirim islemciyide satin alirim deyisirmi islemcisi ? bu şekilde tavsiye edermisin ?

dahili ekran kartım var hdd yide degitirim evde pc em varyani calisnyan ama parcalari calisan onuda degitirim islemciyide satin alirim degisirmi islemcisi ? bu şekilde tavsiye edermisin ?
Bunlara masraf edeceğine 1500 liraya çok daha iyisini alırsın. Hatta ekran kartın varsa 1000 liraya güncel sistem toplarsın.

Bunlara masraf edeceğine 1500 liraya çok daha iyisini alırsın. Hatta ekran kartın varsa 1000 liraya güncel sistem toplarsın.
PEki tesekurler vaz gectim sanirim almaktan bide 1000 lira gibi bi butcem yok parcalarda elimde var

Elinde olan parçaları ayrıntılı bir şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Elinizde olan parçaları yazın olması çinden xeon işlemci + GTX 750/650 ti çok daha güçlü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…