kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Herkese selam. Yeni topladığım sisteme klavye alacağım. Sağlam ve kaliteli olması birinci öncelik. Oyun oynadığım için aynı anda 4-5 tuşa bastığım oluyor. Işık olması iyi olur gece oynadığım için. Önerilerinizi bekliyorum.
Herkese selam. Yeni topladığım sisteme klavye alacağım. Sağlam ve kaliteli olması birinci öncelik. Oyun oynadığım için aynı anda 4-5 tuşa bastığım oluyor. Işık olması iyi olur gece oynadığım için. Önerilerinizi bekliyorum.
Uras_Koç Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 648 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #2 Rampage KB-R46 CARISMA USB Rainbow Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavye ( 440 TL
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Uras_Koç dedi: Rampage KB-R46 carısma USB Rainbow aydınlatmalı Q Gaming oyuncu klavye ( 440 TL. Genişletmek için tıkla... İndirime girer mi acaba beklemeli miyim?
Uras_Koç dedi: Rampage KB-R46 carısma USB Rainbow aydınlatmalı Q Gaming oyuncu klavye ( 440 TL. Genişletmek için tıkla... İndirime girer mi acaba beklemeli miyim?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 kubicayir dedi: İndirime girer mi acaba beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Şunun için zamanınızı bile kaybetmeyin. Berbat bir klavye.
kubicayir dedi: İndirime girer mi acaba beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Şunun için zamanınızı bile kaybetmeyin. Berbat bir klavye.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 Hyuuga Neji dedi: Şunun için zamanınızı bile kaybetmeyin. Berbat bir klavye. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz hocam?
Hyuuga Neji dedi: Şunun için zamanınızı bile kaybetmeyin. Berbat bir klavye. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz hocam?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #6 kubicayir dedi: Ne önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... En az T60 alın.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 Hyuuga Neji dedi: En az T60 alın. Genişletmek için tıkla... Tam markası ne hocam değişik değişik şeyler çıkıyor yazınca.
Hyuuga Neji dedi: En az T60 alın. Genişletmek için tıkla... Tam markası ne hocam değişik değişik şeyler çıkıyor yazınca.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #8 kubicayir dedi: Tam markası ne hocam değişik değişik şeyler çıkıyor yazınca. Genişletmek için tıkla... Sarftech T60 diye çıkar. Asıl ürün Ziyoulang T60. Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar.
kubicayir dedi: Tam markası ne hocam değişik değişik şeyler çıkıyor yazınca. Genişletmek için tıkla... Sarftech T60 diye çıkar. Asıl ürün Ziyoulang T60. Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #9 Hyuuga Neji dedi: Sarftech T60 diye çıkar. Asıl ürün ziyoulang t60. Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Blue Switch red Switch olarak iliye ayrılıyor hangisi tercih elmeli? Siyah beyaz renk seçeneği var hangisi daha iyi olur? kubicayir dedi: Blue Switch red Switch olarak iliye ayrılıyor hangisi tercih elmeli? Siyah beyaz renk seçeneği var hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Bide bunda f tuşları yok hocam benim için sıkıntı olur.
Hyuuga Neji dedi: Sarftech T60 diye çıkar. Asıl ürün ziyoulang t60. Türkiye'ye kendi isimleriyle getiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Blue Switch red Switch olarak iliye ayrılıyor hangisi tercih elmeli? Siyah beyaz renk seçeneği var hangisi daha iyi olur? kubicayir dedi: Blue Switch red Switch olarak iliye ayrılıyor hangisi tercih elmeli? Siyah beyaz renk seçeneği var hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Bide bunda f tuşları yok hocam benim için sıkıntı olur.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #10 kubicayir dedi: Blue Switch red Switch olarak iliye ayrılıyor hangisi tercih elmeli? Siyah beyaz renk seçeneği var hangisi daha iyi olur? Bir de bunda F tuşları yok hocam benim için sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Siyah renk red Switch alın blue Switch başınızı ağrıtır.
kubicayir dedi: Blue Switch red Switch olarak iliye ayrılıyor hangisi tercih elmeli? Siyah beyaz renk seçeneği var hangisi daha iyi olur? Bir de bunda F tuşları yok hocam benim için sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Siyah renk red Switch alın blue Switch başınızı ağrıtır.