600 TL'ye kadar klavye önerisi

Ali Şamcı

Kilopat
Yer
Kırık koltuk
Daha fazla  
Meslek
Avare
Gamepower mekanik klavye aldım pişman oldum o yüzden mekanik olmayan fakat performans ürünü ışıklı klavyeler tercihimdir. Işıklarının alengirli olmasına gerek yok. Su geçirmez olması bu fiyata pek mümkün olmasa bile eğer bildiğiniz kaliteli varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redragon K565R-1 Rudra bakabilirsiniz. Stoklara geri gelirse ki geleceğini sanmıyorum ama Redragon K512 Shiva bakılabilir.

Redragon K565R-1 Rudra bakabilirsiniz. Stoklara geri gelirse ki geleceğini sanmıyorum ama Redragon K512 Shiva bakılabilir.
Hocam bildiğiniz kol destekli başka klavye yok mu? bilek desteği olmayan klavyeler bileğimi acıtıyor da, zaten sol bileğimde büyüyen bir çıkıntı var dikkat ediyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Maalesef bu bütçeye öyle bir klavye yok. Bütçeni artırmalısın.

Nasıl olmaz hocam, mekanik klavye var bu fiyata :D su geçirmez olması tercihimdir sadece. Aradığım klavye bilek destekli, uzun ömürlü ve basit ışıklı bir klavye. Yine de cevabınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Nasıl olmaz hocam, mekanik klavye var bu fiyata :D su geçirmez olması tercihimdir sadece. Aradığım klavye kol destekli, uzun ömürlü ve basit ışıklı bir klavye. Yine de cevabınız için teşekkürler.
Bilek desteği oluyor sizin dediğiniz hocam. Dediğiniz gibi mekanik klavye var ama bilek desteklisi yok.

Uzun ömürlü ve mekanik dediğiniz an 1500'lük oluyorsunuz kafadan.
Mekanik demedim ki, mekanik olmasa daha iyi olur dedim zaten konu açıklamasında. Sıkıntı çıkarıyor sürekli mekanik klavyeler. Membran, uzun ömürlü, kol destekli ve basit ışıklı bir klavye arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı