Laptopta oyun oynayacağım için klavye arıyorum. Numpad'siz olan küçük klavyeleri daha çok tercih ederim. Bütçem maalesef düşük. 600 TL altında olursa iyi olur. Kablolu/kablosuz fark etmez. Farem ise Logitech G402 ama kütüphanede/dışarıda kablosuz daha rahat olduğu için kablosuz almayı düşündüm. Mouse için de yine 600 TL altında olursa sevinirim.
En ucuz G.ALYA GA-5301 Professional Gaming Keyboard (oyuncu klavyesi) fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! G.ALYA GA-5301 Professional Gaming Keyboard (oyuncu klavyesi) özelliklerini incele, 408,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz G.ALYA GA-5301 Professional Gaming Keyboard (oyuncu klavyesi) fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! G.ALYA GA-5301 Professional Gaming Keyboard (oyuncu klavyesi) özelliklerini incele, 408,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Claw's Nova V1 12800 Dpi Wide RGB Özel ABS Doku & Claw's Reflex Örgü Kablolu Ekstra Fire Butonlu Gaming Mouse - Siyah ve Beyaz en uygun fiyat ve özel fırsatlarla claw-s.com'da
Claw's Nova V1 12800 Dpi Wide RGB Özel ABS Doku & Claw's Reflex Örgü Kablolu Ekstra Fire Butonlu Gaming Mouse - Siyah ve Beyaz en uygun fiyat ve özel fırsatlarla claw-s.com'da
Hocam sanırım anlatamadım. Şuanda zaten bir tane kablolu farem var. Bulabilirsem kablosuz alacağım ki dediğiniz gibi büyük ihtimalle o fiyatlarda kablosuz bulamayacağım. Yine de teşekkürler.