Nvayz60 Femtopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Merhaba. 600 TL bütçem var. Az bir bütçe olduğunu biliyorum fakat bütçeyi arttıramam. Bu bütçeyle Gaming klavye önerir misiniz?
Merhaba. 600 TL bütçem var. Az bir bütçe olduğunu biliyorum fakat bütçeyi arttıramam. Bu bütçeyle Gaming klavye önerir misiniz?
thereal397 Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Sistem Özellikleri i3 2100 16GB 660Ti 3GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2023 #2 Bütçeyi biraz arttırıp alabilirsiniz, şu anda bu klavyeyi kullanıyorum memnunum ve Anti-Ghosting özelliği var. Gamepower Overlord Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bütçeyi biraz arttırıp alabilirsiniz, şu anda bu klavyeyi kullanıyorum memnunum ve Anti-Ghosting özelliği var. Gamepower Overlord Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Aralık 2023 #3 thereal397 dedi: Bütçeyi biraz arttırıp alabilirsiniz, şu anda bu klavyeyi kullanıyorum memnunum ve Anti-Ghosting özelliği var. Gamepower Overlord Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Rezalet sakın alma, kullandım ve çift basma sorunu vardı. Bu klavye ve ekipman işlerinden anlamadığım zamanlar almıştım rezalet. Garantiye 3 kere gönderdim yapamadan gönderiyorlar. Nvayz60 dedi: Merhaba. 600 TL bütçem var. Az bir bütçe olduğunu biliyorum fakat bütçeyi arttıramam. Bu bütçeyle Gaming klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara mebrane öneririrm. thereal397 dedi: Bütçeyi biraz arttırıp alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gerçekten tam bütçe arttırıp alınmalı bir ürün!
thereal397 dedi: Bütçeyi biraz arttırıp alabilirsiniz, şu anda bu klavyeyi kullanıyorum memnunum ve Anti-Ghosting özelliği var. Gamepower Overlord Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Rezalet sakın alma, kullandım ve çift basma sorunu vardı. Bu klavye ve ekipman işlerinden anlamadığım zamanlar almıştım rezalet. Garantiye 3 kere gönderdim yapamadan gönderiyorlar. Nvayz60 dedi: Merhaba. 600 TL bütçem var. Az bir bütçe olduğunu biliyorum fakat bütçeyi arttıramam. Bu bütçeyle Gaming klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlara mebrane öneririrm. thereal397 dedi: Bütçeyi biraz arttırıp alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gerçekten tam bütçe arttırıp alınmalı bir ürün!