tron243" Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Örnek olarak bu tarzda Türksit Lidya Plastik Kol Ve Krom Ayakli Yönetici Koltuğu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL. Bütçem 600 TL yardımcı olursanız sevinirim. Koltuk için 1000 küsur lira para vermek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Örnek olarak bu tarzda Türksit Lidya Plastik Kol Ve Krom Ayakli Yönetici Koltuğu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL. Bütçem 600 TL yardımcı olursanız sevinirim. Koltuk için 1000 küsur lira para vermek istemiyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 tron243" dedi: Örnek olarak bu tarzda Türksit Lidya Plastik Kol Ve Krom Ayakli Yönetici Koltuğu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL. Genişletmek için tıkla... Attığınız koltuğun ömrü 2 yıl. Sonrasında derisinde patlamalar, soyulmalar ve gıcırdamalar başlıyor. Bizzat aynısını kullanmış biri olarak söylüyorum.
tron243" dedi: Örnek olarak bu tarzda Türksit Lidya Plastik Kol Ve Krom Ayakli Yönetici Koltuğu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL. Genişletmek için tıkla... Attığınız koltuğun ömrü 2 yıl. Sonrasında derisinde patlamalar, soyulmalar ve gıcırdamalar başlıyor. Bizzat aynısını kullanmış biri olarak söylüyorum.
tron243" Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 iKayraOnur dedi: Attığınız koltuğun ömrü 2 yıl. Sonrasında derisinde patlamalar, soyulmalar ve gıcırdamalar başlıyor. Bizzat aynısını kullanmış biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. Önerdiğiniz bi koltuk varsa, paylaşırsanız memnun olurum.
iKayraOnur dedi: Attığınız koltuğun ömrü 2 yıl. Sonrasında derisinde patlamalar, soyulmalar ve gıcırdamalar başlıyor. Bizzat aynısını kullanmış biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler. Önerdiğiniz bi koltuk varsa, paylaşırsanız memnun olurum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 tron243" dedi: Yorumunuz için teşekkürler. Önerdiğiniz bi koltuk varsa, paylaşırsanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla... 600₺ bütçeye, rahat bir ofis koltuğu tercih edilebilir. Bu arada kısa süreli arıyorsanız attığınız koltuğu da alabilirsiniz. Ya da çok acil değilse 2-3 ay daha biriktirip bir indirimde xDrive'dan da alabilirsiniz.
tron243" dedi: Yorumunuz için teşekkürler. Önerdiğiniz bi koltuk varsa, paylaşırsanız memnun olurum. Genişletmek için tıkla... 600₺ bütçeye, rahat bir ofis koltuğu tercih edilebilir. Bu arada kısa süreli arıyorsanız attığınız koltuğu da alabilirsiniz. Ya da çok acil değilse 2-3 ay daha biriktirip bir indirimde xDrive'dan da alabilirsiniz.