600 TL'ye mouse önerisi

Fenerbahçelii

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
600 TL'ye kadar mouse arıyorum. SS Prime gördüm fakat beyaz setup istediğim için PulseFire Haste gördüm fakat arasında 200 TL gibi bir fark var. Arasındaki farka değer mi?

Logitech G203 veyahut Logitech G103 ikisinden birisi bence uygun fiyata bulabilirsen gayet uygun olur 600TL'ye professionnel mouse bulamazsınız hocam daha çok ort. Veya üst ort. Segment mouse bakmanız lazım bu bütçeyle

600 TL'ye kadar mouse arıyorum. SS Prime gördüm fakat beyaz setup istediğim için PulseFire Haste gördüm fakat arasında 200 TL gibi bir fark var. Arasındaki farka değer mi?

Glorious Model D alınır bence direk bu fiyata beyaz modelide var 800 TL'ye veya daha basık bir mouse istiyorsan Glorious Model O da bakabilirsin.

Glorious Model D alınır bence direk bu fiyata beyaz modelide var 800 TL'ye veya daha basık bir mouse istiyorsan Glorious Model O da bakabilirsin.

600 TL demiştim ama?

Logitech G203 veyahut Logitech G103 ikisinden birisi bence uygun fiyata bulabilirsen gayet uygun olur 600TL'ye professionnel mouse bulamazsınız hocam daha çok ort. Veya üst ort. Segment mouse bakmanız lazım bu bütçeyle.

G102 kullanıyordum zaten ondan dolayı geçeceğim scrollu kronik olan bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı