3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 6 Şubat 2024 #31 Kyzler dedi: GM08 neden alınmaz 6 aydır kullanıyorum taş gibi mouse tek eksisi RGB yok ve yazılımını beğenmiyorum sensör kalitesi çok iyi her tuşu da sorunsuz çalışıyor 275'e aldım. Genişletmek için tıkla... Prime'ın yanında oyuncak çünkü.
Kyzler dedi: GM08 neden alınmaz 6 aydır kullanıyorum taş gibi mouse tek eksisi RGB yok ve yazılımını beğenmiyorum sensör kalitesi çok iyi her tuşu da sorunsuz çalışıyor 275'e aldım. Genişletmek için tıkla... Prime'ın yanında oyuncak çünkü.
Kyzler Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #32 316874 dedi: Prime'ın yanında oyuncak çünkü. Genişletmek için tıkla... Valoda immo elodayım cs de lemim bana 1 kere olsun zorluk çıkarttığını hatırlamıyorum her şey sayısal değerler mi
316874 dedi: Prime'ın yanında oyuncak çünkü. Genişletmek için tıkla... Valoda immo elodayım cs de lemim bana 1 kere olsun zorluk çıkarttığını hatırlamıyorum her şey sayısal değerler mi
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 6 Şubat 2024 #33 Kyzler dedi: Valorant'ta immo elodayım CS de lemim bana 1 kere olsun zorluk çıkarttığını hatırlamıyorum her şey sayısal değerler mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlardaki rankın farenin iyi olduğu anlamına gelmez. Her şey sayısal değerler değil ama göz var nizam var.
Kyzler dedi: Valorant'ta immo elodayım CS de lemim bana 1 kere olsun zorluk çıkarttığını hatırlamıyorum her şey sayısal değerler mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlardaki rankın farenin iyi olduğu anlamına gelmez. Her şey sayısal değerler değil ama göz var nizam var.