Speed kullanıyorsan.Merhaba. Mouse olarak Darmoshark M3 Pro Max almayı düşünüyorum. Yanına da 600 TL'yi geçmeyecek iyi bir mouse pad arıyorum. Mouse veya mouse pad konusunda fikri olanlar yardımcı olabilir mi?
Speed kullanıyorsan.
![]()
Klasse MPC480 EliteCordura Black Gaming Mousepad *Baskı Hatalı*
Ufak baskı hatalı MPC480 Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!www.klassegear.com
Yalnız bu üçü defoludur, defoları küçüktür 2. fotoğrafta gösteriliyor. Açıkçası tercih edilebilir, normal fiyatları 1000 TL'dir.![]()
Klasse MPC480 EliteCordura DaiDai Gaming Mousepad *Baskı Hatalı*
Ufak baskı hatalı MPC480 Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!www.klassegear.com
Ayrıca:
![]()
Klasse Pro Gaming Mousepad
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!www.klassegear.com
Hayır, daha öncesinde ucuz mousepad kullanmışsınız. Yeni mouse ve yeni mousepad demek komple yeni kas hafızası demek. Muhtemelen 1-2 haftada alışacaksınız. Bu arada defolu olmalarına takılmayın, küçük şeyler ve belli bile olmuyor, bu fiyata çok iyi bir mousepad.Hocam açıkçası şu ana kadar hep 50 TL'lik mouse pad kullandım. Hybrid olan stokta yok Speed olani alsam zorlanır mıyım?
Zaten ona takılmıyorum hocam. Sadece kafamda speedde kontrolü sağlayabilir miyim sorusu var da çok fazla fps oyunu oynamıyorum Minecraft 1.9 FFA oynuyorum genelde. Onda da ayarımı 1 sefer tutturunca sorun kalmaz muhtemelen. Teşekkürler. Bir de bu Klasse'de herhangi bir iyzico kampanyası kullanılabiliyor mu?Hayır, daha öncesinde ucuz mousepad kullanmışsınız. Yeni mouse ve yeni mousepad demek komple yeni kas hafızası demek. Muhtemelen 1-2 haftada alışacaksınız. Bu arada defolu olmalarına takılmayın, küçük şeyler ve belli bile olmuyor, bu fiyata çok iyi bir mousepad.
Sorun yaşamazsınız hocam. 1-2 haftada alışırsınız. Iyzico ile ilgili bilgim yok maalesef. Hayırlı olsun.Zaten ona takılmıyorum hocam. Sadece kafamda speedde kontrolü sağlayabilir miyim sorusu var da çok fazla fps oyunu oynamıyorum Minecraft 1.9 FFA oynuyorum genelde. Onda da ayarımı 1 sefer tutturunca sorun kalmaz muhtemelen. Teşekkürler. Bir de bu Klasse'de herhangi bir iyzico kampanyası kullanılabiliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.