600 TL'ye benim aradığım bir PSU'dan 3 tane alırım? Tamamen bilgisizce yorum yaptın. Sorumu bir oku. Bahsettiğim ekran kartı için 500W bir PSU'ya gerek olmadığını biliyorum zaten. Ben öneri ve kabloların uyumluluğu açısından açtım konuyu. Bu da sana son cevabım. Yorum yapmanı istemiyorum konuma. Yetkililere bildirmek zorunda bırakma kendini.
Eh git o zaman al 3 tane güç kaynağı. Burada ne soruyorsun? Bak yine aynı konuya döndük dolaştık. Senin alacağın o 200 TL'lik güç kaynağını, ben evime sokmam ve sana da tavsiye etmem Watt ihtiyacın az olsa bile Gamepower, Power Boost gibi çöpleri 6 ay ancak kullanabilirsin. 6 ay sonra PSU C4 gibi inflak eder. Sistemin diğer bileşenleri zarar görür daha kötüsü evi barkı yakarsın.
Herkes bir ürünün en kalitelisini alacak durumda olmayabilir. Bu arada seni yönetime rapor ettim. Profiline girip başka konulara verdiğin cevaplarada baktım. Sürekli insanları küçük gören yorumların var. Bunları bildirdim yönetime. Bu forumda olmayı hak etmiyor ve yakışmıyorsun.
Eh git o zaman al 3 tane Güç Kaynağı. Burada ne soruyorsun? Bak yine aynı konuya döndük dolaştık. Senin alacağın o 200 TL'lik güç kaynağını, ben evime sokmam ve sana da tavsiye etmem Watt ihtiyacın az olsa bile GamePower, PowerBoost gibi çöpleri 6 ay ancak kullanabilirsin. 6 ay sonra PSU C4 gibi inflak eder. Sistemin diğer bileşenleri zarar görür daha kötüsü evi barkı yakarsın..