600 TL'ye Sistem Tavsiyesi

MrKonyaLe

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim PC eskidigi ve istediklerimi yapamaz kadar eskidigi için yeni bir PC almak istiyorum. 600 TL ile bir bilgisayar, sadece kasa olarak. Ekran kartına falan gerek yok. HDD'de var ama almakta fayda var. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Derdini anlatacak kadar Türkçe bilseydin yardımcı olmaya çalışırdık.

İfadeler: Azz
Demek istedigim şu, evimde bir bilgisayar var ama eskidi yani işini yapamaz oldu. Yeni bir bilgisayar almak istiyorum. 600 TL bütcem var. İnternette gezmek için alacagım. Monitörüm var. Yeterince açık oldu sanırım?

Pekala, arkadaşlar size konu hakkında yardımcı olacaklar Halil Bey. İlgilenir misiniz?

Teşekkürler. 800 Lira yapsak bütceyi hangi ekran kartını önerirsiniz?

İşlemcide zaten ekran kartı mevcut o size yeterli olacaktır.

Onbard olarak mı yani? Elimde Asus 9500GT 1GB 128 Bit var ama DDR2

Tavsiyem @Halil ibrahim Bolat'ın hard disksiz sistemindeki belleği 1600 MHz yapıp almanız. Elinizdeki hard diski formatlayıp yeni sisteminde kullanabilirsin. Elinizdeki eski ekran kartını da rafa kaldırın. A4'ün içindeki GPU işinizi görecektir. Bus istemi topladıkdan sonra da Windows 8.1 şart

Kardeşim AMD'nin A serisi işlemcilerinde seviyeye bağlı ekran kartı var kasma fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…