600 TL'ye SSD önerisi

g.vesta

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar ortalama 600 bütçe var, bilgisayar için SSD almak istiyorum ama piyasaya çok fazla marka çıkmış, SSD konusuna da pek hakim değilim. Anakartımın M.2 desteği mevcut. Bu nedenle M.2 SSD almayı düşünüyorum. Boyut olarak da 480 veya 512 GB istiyorum. Bilinmedik sitelerden de almayı istemiyorum malum sahte SSD'ler diye bir akım başlamış alta birkaç link bırakıyorum SSD konusunda bilgisi olan arkadaşların desteğini bekliyorum.

Ben Adata'ya daha sıcak gibiyim markaya biraz aşina olunduğu için, fakat sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar ortalama 600 bütçe var, bilgisayar için SSD almak istiyorum ama piyasaya çok fazla marka çıkmış, SSD konusuna da pek hakim değilim. Anakartımın M.2 desteği mevcut. Bu nedenle M.2 SSD almayı düşünüyorum. Boyut olarak da 480 veya 512 GB istiyorum. Bilinmedik sitelerden de almayı istemiyorum malum sahte SSD'ler diye bir akım başlamış alta birkaç link bırakıyorum SSD konusunda bilgisi olan arkadaşların desteğini bekliyorum.

Ben Adata'ya daha sıcak gibiyim markaya biraz aşina olunduğu için, fakat sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.
Aralarından ADATA olanını alın.

Selam arkadaşlar, ortalama 600 bütçe var, bilgisayar için SSD almak istiyorum ama piyasaya çok fazla marka çıkmış, SSD konusuna da pek hakim değilim. Anakartımın M.2 desteği mevcut. Bu nedenle M.2 SSD almayı düşünüyorum. Boyut olarak da 480 veya 512 GB istiyorum. Bilinmedik sitelerden de almayı istemiyorum malum sahte SSD'ler diye bir akım başlamış alta birkaç link bırakıyorum SSD konusunda bilgisi olan arkadaşların desteğini bekliyorum.

Hikvison aralarında en iyisi bence onu alın hız olarak da hepsinden daha iyi.

Aralarından ADATA olanını alın.
Hocam dolaşırken Western Digital'in bir SSDsine rastladım fiyatı uygun geldi.

Trendyolda satılıyor. Şu sahte ssd muhabbetlerinden çekindiğim için Trendyol bir tık soğuk hissettiriyor. Siz olsaydınız İncehesap'tan Adata'yı mı yoksa Trendyoldan WD'yi mi alırdınız?

Hocam dolaşırken Western Digital'in bir SSDsine rastladım fiyatı uygun geldi.

Trendyolda satılıyor. Şu sahte ssd muhabbetlerinden çekindiğim için Trendyol bir tık soğuk hissettiriyor. Siz olsaydınız İncehesap'tan Adata'yı mı yoksa Trendyoldan WD'yi mi alırdınız?
WD Green serisi önerim değil hocam sorunlular. ADATA alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı