600 TL'ye VDSL2 destekli 100Mbps modem önerisi

WHT

Hectopat
Yer
İstanbul
Modemler ve internet bağlantısı hakkında hiçbir bilgim yok. 70Mbps bir internet alacağım modem gelmiyor. Altyapı VDSL2. Evde TP-Link bir dağıtıcı var yıllar önce almıştım kutusunda dağıtıcı yazıyordu. Modem olarak kullanılır mı bilmiyorum yazayım dedim belki masraftan kurtarır. Arkasındaki kağıt yırtılmış sadece azıcık bir yeri duruyor Access Point yazıyor, özelliklerinin bir tanesi de olabilir.
Kısacası VDSL2 100Mbps ve gerekiyorsa 5GHz destekli modem önerisi istiyorum. Bütçe maksimum 600TL. Ne kadar düşük olursa o kadar iyi benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knk bende aynı durumdayım
Bende yeni İnternet çektim VDSL2 100Mbps bizim evde 70Mbps destekliyor benim bütçede 600 lira ama kimse cevap vermemiş

Kanka bende aynı durumdayım.
Bende yeni internet çektim VDSL2 100Mbps bizim evde 70Mbps destekliyor benim bütçede 600 lira ama kimse cevap vermemiş.

Evine interneti ilk defa aldın. Ben ilk defa alacağım kablo falan çekecekler mi? Hem modem hem kurulum ücreti vereceğim bir de kablo çıkarmak için tesisatçı parası mı vereceğim? Firma tesisata karışmam diyor ama kurulum ücreti 300 lira istiyor. Sapır saçma iş yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…