600 TL'yi geçmeyecek mikrofon önerisi

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da yazdığı gibi 600 TL'yi geçmeyecek bir mikrofon istiyorum. Araştırdım fakat bulamadım, video çekerken işimi görecek sorunsuz mikrofon arıyorum kendim araştırdım fakat bulamadım. Sadece video için değil FiveM için de kullanacağım yani kısaca konuşmak için kullanacağım o yüzden sorunsuz olsa iyi olur, sizin önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kablolu var mı? Kablolu olursa daha iyi olur biraz bağımlıyımda bütün gün oynuyorum bu şarjlı mı acaba? şarjlı olduğunda 1 gün götürür mü? genelde günlük 9-10 saat bilgisayardayım.

Birde hocam hortlatıyorum kusura bakmayın soru çok sordum,bu sizin önerdiğiniz mikrofonda kolları birliktemi geliyor?

https://www.akakce.com/profesyonel-...cu-ve-yayinci-mikrofonu-fiyati,344096400.html buna da bakabilirsin sesi fiyatına göre fena değil.

Hocam ben bu mikrofonu alacaktım sonra vazgeçtim ses kalitesini falan beğenmedim,ayrıca bu mikrofon normalde 700 TL değil farklı sitelerde 500 TL'ye alınabiliyor benim istediğim kolu birlikte gelicek ses kalitesi iyi olsun yani video çekmek için iyi bir mikrofon olsun oyunlardada sesli konuşacağım için iyi olur 700 TL veya 800 TL'likte olabilir.

Hocam peki bluetooth mikrofonlar şarj istiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…