6000 6300 TL sistem toplama

XIN

Femtopat
Daha fazla  
Ardakaşlar doların durumu malum her geçen gün yükseliyor ve durmaya da niyeti yok gibi, ben de bir an önce sistem alıp bitirmeyi istiyorum. Sistem öneriniz var mıdır? Ayrı ayrı toplamayı ailem kabul etmez sistem halinde olursa sevinirim. Bir sistem buldum bu nasıl özellikle SSD'si beni şüphelendiriyor.

Cevapları bekliyorum.

Bence seçtiğiniz sistem gayet güzel ve alınabilir. SSD olarak SU750 sorunsuz diye biliyorum. SU630 ve SU650 sorunlu olanlar.

SSD beni 3 4 ay götürse yeter ondan sonra M.2 SSD geçirmeyi planlıyorum daha geçen ay 5400'e böyle bir sistem vardı ama şimdi 6400 acaba fiyatı fazla mı?

Ardakaşlar doların durumu malum her geçen gün yükseliyor ve durmaya da niyeti yok gibi, ben de bir an önce sistem alıp bitirmeyi istiyorum. Sistem öneriniz var mıdır? Ayrı ayrı toplamayı ailem kabul etmez sistem halinde olursa sevinirim. Bir sistem buldum bu nasıl özellikle SSD'si beni şüphelendiriyor.

Cevapları bekliyorum.

Fiyatı makul.
SSD sorunsuz.
Anakart biraz kötü, bir de ekran kartı modeli biraz şüphelendiriyor beni.
Yenilediklerini söylüyorlar lakin yenilelen modeller Evo olarak geçiyor.

Fiyatı makul.
SSD sorunsuz.
Anakart biraz kötü, bir de ekran kartı modeli biraz şüphelendiriyor beni.
Yenilediklerini söylüyorlar lakin yenilelen modeller Evo olarak geçiyor.

Ona en yakın bu sistem var anakartta öne geçiyor ama işlemci düşüyor

Cevapları bekliyorum.

Alabilirsin herhangi bir sorunu yok SSD sorunlu değil.

Ona en yakın bu sistem var anakartta öne geçiyor ama işlemci düşüyor.

Bu sistemin de anakartı iyi değil.
Kendi sisteminizi alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı